Een blauwe maandag - Reisverslag uit Vancouver, Canada van victoria2024 - WaarBenJij.nu Een blauwe maandag - Reisverslag uit Vancouver, Canada van victoria2024 - WaarBenJij.nu

Een blauwe maandag

Door: Harry

Blijf op de hoogte en volg

16 September 2024 | Canada, Vancouver

De nacht was gelukkig redelijk. Niet echt het gevoel van moe zijn en ook nog geen last van het tijdverschil. Het is vandaag maandag en de lucht is strak blauw. We zijn vanmorgen eerst maar eens naar Tim Hortons gegaan voor een ontbijtje en voor WiFi. In ons huis lag geen login informatie voor internet verbinding. Dan kan je ook niet in de mail kijken om te lezen welke instructie de huiseigenaar heeft gestuurd en dus geen verslag maken en sturen. Met WiFi van het restaurant Tim Hortons hebben we de inloggegevens voor thuis kunnen lezen. Dat alles tijdens het eten van Muffin English Baccon en hasbrowns. Toen heb ik ook het verslag van onze heenreis geschreven. Wat foto's voor wat indrukken er bij en verstuurd en opgeslagen. Wat heeft deze dag ons gebracht? We zijn eerst naar Prospect Point gegaan in Stanley Park. Prachtig uitzicht, indrukwekkende natuur. Rijden over de Lions Gate Bridge is bijzonder. Na een flinke wandeling zijn we naar een ander stuk natuur gegaan met een hangbrug. Lynn suspention bridge. Veel gelopen, wat ons hongerig heeft gemaakt. Begin van de middag zijn we naar Metrotown Mall gegaan voor een hapje en een drankje. Wat rond gekeken en genoten van de diversiteit. Tot slot bij Walmart nog een paar boodschappen gedaan.Tegen 15.00 uur even naar ons huis. Het leek ons wel een aardig idee om nog even naar een Ford Dealer in Surrey te gaan waar ik vorige week nog chatcontact mee had voor wat auto-onderdelen. Leuk plan maar niet rond de tijd dat iedereen na een werkdag naar huis wil. Kortom lang in de file en na ruim een half uur besloten iets anders te gaan doen. Eerst even een broodje gehad. In 2016 waren we al eens naar het Elisabeth park geweest. Erg mooi en hoog gelegen met een adembenemend uitzicht over de stad. Vanavond hebben het park weer bezocht. Nog altijd even mooi. Het wordt donker dus tijd om naar huis te gaan. Nog een kopje koffie en nog wat digitale post lezen. Morgen een nieuwe dag. Wat we dan gaan meemaken zal de tijd ons leren.

• 17 September 2024 - 11:44

Marry:

Meteen boeien en veel indrukken! Jullie verkennen de omgeving als "vertrouwd". Dus inderdaad soms ook een feest van herkenning!! Uit jullie verslag komt een aangenaam genieten! En ook apart om in het restaurant jullie inlog gegevens te moeten opduikelen voor WiFi.

Vandaag Prinsjesdag.. Wordt een pittige dag! Nabeschouwingen, miljoenen nota..er zal wel het een en ander 'loskomen'.

In Oosten midden Europa complete watersnood door heftige regenval..hier rustig nazomerweer.

Ben benieuwd naar wat de tijd jullie zal leren vandaag!!!