Van het een komt het ander - Reisverslag uit Veendam, Nederland van victoria2024 - WaarBenJij.nu Van het een komt het ander - Reisverslag uit Veendam, Nederland van victoria2024 - WaarBenJij.nu

Van het een komt het ander

Door: Harry

Blijf op de hoogte en volg

10 Juli 2024 | Nederland, Veendam

Al een poosje zijn we aan het aftellen. Alles is geregeld. Alleen de voorpret en kijken wat we allemaal willen zien en wat we willen doen in Vancouver en Victoria. Geen andere plichten om te regelen. Totdat de luchtvaartmaatschappij een verandering meldt in de vluchttijden. Bij de heenreis is de vertrektijd van na de tussenlanding gewijzigd. De tussenlanding op Montreal gaat iets meer tijd vragen. We zouden vertrekken om 17.00 uur maar dat is veranderd naar 18.50 uur. Dat betekent ook later aankomen op Vancouver. Toch nog wel wat nachtwerk. Wat dat betekent voor het ophalen van de huurauto moeten we nog navragen. De terugreis is vervroegd. Aangezien we de laatste dag op Vancouver Island zijn en een bootreis terug naar het vaste land hebben gereserveerd, moeten we die terugreis veranderen. We zouden de BC Ferry van 9.00 uur nemen maar dat moet een uurtje vroeger. Ook dat betekent een uurtje eerder opstaan. De kosten voor deze wijziging op onze reservering zijn heel beperkt. Slechts 0,30 dollar, omgerekend naar euro's nog geen 20 cent. Dat met deze wijziging ons verblijf in Canada is verkort, kunnen we niets aan veranderen. Dit moet je accepteren en over je heen laten gaan. De voorpret is er niet minder om. Nog 67 dagen voordat ons vliegtuig vertrekt en nog 66 dagen te gaan om af te reizen naar Alphen aan de Rijn.