Schipper mag ik overvaren?
Door: Harry
07 April 2024 | Nederland, Veendam
Bijna alles wat van te voren kan worden geregeld is gedaan. Nog een paar zaken die moeten of zeer wenselijk zijn. We weten dat we 10 dagen in Vancouver zullen zijn. 25 September gaan we naar Vancouver Island en 29 September gaan we weer terug naar Vancouver om uiteindelijk weer naar Nederland te vliegen. De veerboot tussen het vaste land en Vancouver Island is vaak erg druk. Reserveren is mogelijk. Het kost een beetje extra maar dan heb je wel gegarandeerd plek. Voor de 25ste is het niet echt noodzakelijk omdat we dan de tijd hebben. Voor terug op de 29ste is het wel van groot belang dat we op tijd weer op de luchthaven zijn. Hebben er toch maar voor gekozen om zowel heen als terug een reservering te maken. We gaan zowel heen als terug met de Spirit of British Colombia. Heen om 11.00 uur AM en terug om 9.00 uur AM. Het is een van de hoogtepunten in de vakantie reis. Varen tussen de Gulf eilanden is een belevenis. Onder het genot van een hapje of drankje, kopje koffie met iets er bij, kortom genieten.